Xenia Moldoveanu

 

Instructor Meditație și Dezvoltare Personală

Xenia Moldoveanu este mamă, antreprenor și fondator al Asociației Sulfeterra, în cadrul căreia a reușit să mobilizeze zeci de voluntari și să ajute sute de persoane nevoiașe prin acte de caritate, campanii de strângere de fonduri, donații de bunuri și mese calde!

Totodată, Xenia este coordonatoare și profesor de dezvoltare personală în cadrul Eduterra, un program educațional marca Asociația Sufleterra, ce și-a propus susținerea copiilor din medii defavorizate, și a celor care au nevoie de ajutor pentru a ține pasul cu lecțiile predate la școală și nu-și permit ore suplimentare plătite.

Aceasta are o experienta de peste 4 ani de lucru cu adulții și de un an cu copiii.

Fiind o fire autodidactă, motivată și comunicativă, aceasta este pregătită să dea mai departe din cunoștințele ei tinerelor generații, oferind cursuri de dezvoltare personală și meditație elevilor noștri .

Alături de Xenia, atât cei mici cât și cei mari vor învăța cum să depășească tracul de scenă, cum să-și gestioneze în mod eficient emoțiile și cum să aibă mai multă încredere în propriile abilități, acestea fiind lucruri extrem de importante pentru artiștii în devenire!