Corul Academiei de Muzica si Teatru ElizART

Fiecare copil se naste talentat. Unii au inclinatii spre stiintele exacte, iar altii spre literatura, dar cei mai multi au simt artistic si iubesc desenul, muzica si dansul. De cele mai multe ori, aceste lucru este usor sesizat de parinti, daca privesc cu atentie modul in care copiii lor se joaca si interactioneaza.

Astfel, toti copiii (minim 6 ani) sunt asteptati sa participe la cursurile de cor oferite de Scoala de Muzica si Teatru ElizART.

Pe de alta parte, aceste cursuri se adreseaza si adultilor. Fie ca vorbim despre persoane neinitiate, fie ca avem de-a face la profesionisti care vor sa aduca plus valoare tehnicilor vocale, Scoala de Muzica si Teatru ElizART este locul perfect.

Lectii de cor pentru copii

  Copiii care au peste 6 ani pot participa la cursurile de cor oferite de Scoala de Muzica si Teatru ElizART.

  Nu e nevoie ca ei sa fi facut cursuri de muzica sau canto inainte.

  Tot ce trebuie sa stie este ca isi doresc foarte mult sa participe la aceste clase si sa fie dispusi sa renunte la timpul lor liber pentru a-si cultiva aceasta pasiune.

  In cadrul lectiilor de cor ei vor invata notiuni si tehnici precum:

  • Dictia
  • Frazarea
  • Respiratie
  • Intonatie

  La Scoala de Muzica si Teatru ElizART ne oferim toata experienta pentru ca cei mici sa invete cu placere sa cante in cor, profesorii nostri fiind profesionisti in domeniu.

  Cursantii vor primi exercitii adaptate, iar reportoriul variaza in functie de preferinte sau calitati vocale.

  Lectii de cor pentru adulti

   Niciodata nu e prea tarziu sa acordati timp pasiunilor si placerilor personale. Indiferent de varsta, abilitati sau nivelul de cunoastere a muzicii, va asteptam la Scoala de Muzica si Teatru ElizART.

   In primul rand, puteti veni pentru a vedea daca intr-adevar un astfel de curs vi s-ar potrivi, pentru a stabili daca raspunde sau nu asteptarilor si cerintele dumneavoastra. De asemenea, odata ce veti trece pragul Scolii de Muzica si Teatru ElizART vom face si o evaluare a urechii dumneavoastra muzicale si a potentialului pe care il aveti.

    

   Mai departe, vom stabili impreuna exercitii personalizate si tehnici de lucru, pe care sa le lucrati la clasa, dar si apoi, acasa, in linistea caminului dumneavoastra. Noi suntem aici sa va sprijinim in demersul dumneavoastra.

   Sedinta se desfasoara in grup si dureaza 120 de minute.

   SUSTINUTE LA SEDIU CAT SI IN MEDIUL ONLINE!

   Se adreseaza atat copiilor (varsta minima 6 ani), cat si adultilor, pentru orice nivel.

   Evaluarea este gratuita!