Cursuri de pian pentru copii și adulți

Școala de Muzică și Teatru – Academia ElizART oferă cursuri de pian, adaptate în funcție de vârsta cursantului dar și de nivelul de cunoaștere.

Astfel, dacă cei mici vor face primii pași către tainele pianului prin reproducerea sunetelor și abordarea pieselor ușoare, cei care au trecut de această etapă vor aprofunda cunoștințele, punându-se accentul pe piesele clasice, iar mai apoi ne vom concentra pe genul muzical preferat al elevului.

Lecțiile de pian se desfășoară într-un cadru plăcut, individual, iar metodele de predare sunt interactive, antrenante și adaptate fiecărui cursant.

În cadrul cursului de pian, vom urmări:

Poziția corectă la pian

Dezvoltarea auzului muzical și a ritmului

Memoria muzicală

Frazarea muzicală

Tehnica instrumentală

Citirea la prima vedere a unei partituri

De ce sa alegi cursurile de pian?

Studiile experților au dovedit ca muzica are rolul de a stimula creierul așa cum niciun alt lucru sau activitate nu o poate face. Pianul vă ajută să îmbunătățiți memoria, atenția, vorbirea, limbajul, abilitățile spațiale și cele matematice și chiar abilitatea de a transmite emoții vocale.

Cursurile de pian, adresate atât copiilor (minim 5 ani) cât și adulților – indiferent de nivelul de pregătire – se desfășoară individual și durează 50 de minute. Participarea se poate face în persoană, în cadrul Academiei, fie online.

În cadrul Școlii de Muzică și Teatru – Academia ElizART, puteți opta pentru lecții de pian cu profesorii Eliza Coralia Preda și Maria Iasmine Demir.

Evaluarea inițială este gratuită și durează între 15 și 30 de minute.