Meditație pentru copii si adulti

Trăim într-o lume plină de senzori. Copiii moderni suferă de tulburări de concentrare și lipsă de atenție în timpul studiilor, în clasă sau chiar în timpul jocului.

Meditația este o practică care are ca scop antrenarea minții, creând în cele din urmă un nivel sporit de calm, concentrare, iluminare și conștientizare spirituala.

Meditațiile ghidate, în special cele predate de instructorii de meditație sunt excelente pentru începătorii care pot avea nevoie de ajutor pentru a începe propria practică. Meditația ghidată poate avea loc în cadrul unui grup sau al unei clase sau individual cu un professor.

Construirea unei practici solide de meditație de la o vârstă fragedă este o intenție bună pentru copiii dvs. și pentru dvs. ca părinte și tutore.

Beneficiile meditației pentru reducerea anxietății la care vă puteți aștepta cu ajutorul meditației ghidate:

VĂ AJUTĂ SĂ VĂ CONCENTRAȚI ASUPRA MOMENTULUI PREZENT.

TE AJUTĂ SĂ RESPIRI MAI BINE.

TE AJUTĂ SĂ DORMI MAI BINE.

TE AJUTĂ SĂ TE ÎNDEPĂRTEZI DE GÂNDURILE CARE PROVOACĂ ANXIETATE ȘI STRES.

UM SĂ TE CALMEZI ȘI SĂ REGLEZI EMOȚIILE DIFICILE.

DEZVOLTARE PERSONALA

Dezvoltarea personală este un concept de confluență, aflat la intersecția unor elemente din psihologie cum ar fi: motivația, autocunoașterea, managementul emoțiilor, stima de sine, atitudinea (pozitivă) și lista rămâne deschisă. Adițional, este susținută de discipline: filosofie, economie, politică, medicină sau sport.

In cadrul cursului vei invata:

  • Cum sa te eliberezi de stres si emotii negative (frica, anxietate, ingrijorare excesiva, vinovatie, incertitudine, tristete, pesimism, nerabdare, ura, gelozie etc.).
  • Cum sa identifici care sunt starile psiho-emotionale care iti afecteaza linistea interioara, sanatatea, relatiile, cariera si succesul in viata.
  • Iti dezvolti curajul, increderea in fortele proprii, optimismul si inteligenta emotionala.

Sedintele de meditație sunt organizate pe grupe de varsta sau individuale pentru adulti!

    Cursul de meditatie si dezvoltare personala dureaza 60 de minute/grup, 50 minute/individual!