Cursuri de actorie pentru copii si adulti

Dezvoltare personala, improvizatie, creativitate, dictie – iata doar cateva dintre avantajele unui curs de actorie pentru copii si adulti.

Cursul de actorie dureaza 120 de minute/grup, 50 minute/individual!

Prima sedinta este gratuita!

Cursuri de teatru pentru copii

Va punem la dispozitie cu mare placere aceste cursuri de actorie si miscare scenica, la care sunt bineveniti copii de toate varstele.

Dincolo de orice notiune pe care o vor invata la cursurile noastre de teatru, copiii vor pleca de aici cu o serie de abilitati ce ii vor ajuta sa aiba rezultate mai bune la scoala si sa reuseasca in viata. Pentru ca actoria este, in primul rand, o metoda extraordinara de dezvoltare personala.

Cursuri de teatru pentru adulti

Fie ca aveti aptitudini de actor, fie nu le-ati descoperit deocamdata, la Scoala de Muzica si Teatru ElizART vom incerca sa va scapam de inhibitii. Astfel, prin intermediul metodelor si exercitiilor specifice, va vom arata cum sa fiti liber fizic si emotional. Veti ajunge sa puteti interpreta personaje celebre din piesele de teatru si va vom ghida in arta improvizatiei sau a monologului.

Participantii la aceste clase isi vor dezvolta dictia si vor invata cum sa isi foloseasca vocea pentru a interpreta diverse personaje sau pur si simplu pentru a exprima si non-verbal ideea unui text pe care il interpreteaza. Se va pune accent si pe ritmurile de vorbire, frazare sau respiratie.

La cursurile de actorie si miscare scenica de la Scoala de Muzica si Teatru ElizART veti invata sa descifrati un text, sa-l intelegeti si sa-l intepretati. Va veti imbunatati capacitatea de a fi atent, de a va concentra si de a memora.

Cursuri de public speaking

Comunicarea in public este o arma esntiala a unui persoane care dezvolta o afacere. Degeaba o persoana este expert intr-un anumit domeniu, daca nu poate si nu stie cum sa transmita acest mesaj si celorlalti. Unele persoane se nasc inzestrate cu aceste abilitati si nu au niciun fel de anxietate atunci cand vorbesc in fata unui public sau cu persoane necunoscute.

Majoritatea oamenilor, insa, nu au acest noroc, dar asta nu este o problema, pentru ca vorbitul in public te invata si, cu cat veti exersa mai mult, cu atat veti fi mai stapan pe dumneavoastra.

Pronuntia, ritmul si respiratia sunt elemente cheie pe care le veti studia pentru a fi mai bun in meseria dumneavoastra sau pur si simplu pentru a va dezvolta personal.

Sedintele de actorie sunt organizate pe grupe de varsta sau individuale pentru adulti!

    Cursul de actorie dureaza 120 de minute/grup, 50 minute/individual!

    Prima sedinta este gratuita!